Glas Groningen

Wij leveren verschillende diensten, wilt u meer weten over een bepaalde dienst?

SCHILDERWERKEN

Op zoek naar een schilder? Lees meer over onze schilderwerken en mogelijkheden.

Lees meer

HOUTROT REPARATIE

Last van houtrot? Of wilt u het preventief laten onderhouden? Lees meer over onze mogelijkheden.

Lees meer

GLASZETTEN

Heeft u een professionele glaszetter nodig? Lees meer over ons glasservice.

Lees meer

Van glaszetter tot schildersbedrijf

Bent u op zoek naar een ervaren glaszetter in Groningen die het glas in uw ruiten kan vervangen? Zoek niet verder, u bent bij Van der Burch Schilderwerken aan het juiste adres. Het zal u wellicht verbazen dat een schildersbedrijf het beste glas in Groningen kan zetten, maar zo gek is dat niet. Wij specialiseren ons dan wel in schilderwerk, maar wij bieden ook tal van nevendiensten aan. Zo hebben wij diverse houtrot reparaties uitgevoerd , kunnen wij u helpen bij latexspuiten en weten wij hoe we een wandbekleding moeten aanbrengen. U kunt onze hulp inschakelen voor al deze taken, evenals om uw glas te laten zetten. Het is immers lastig om dit alles zelf te doen en erg onhandig om verschillende mensen in te huren voor al deze klussen.
Glas Groningen

Glas van de hoogste kwaliteit

Bij Van der Burch Schilderwerken staat kwaliteit centraal. Ons personeel, ons glas en uw ruiten in Groningen zullen allemaal als toonbeeld dienen. Op onze website kunt u een aantal voorbeelden van onze reeds voltooide projecten in Groningen bekijken. Stuk voor stuk zullen deze voorbeelden u laten zien wat een vakmanschap onze ervaren medewerkers op het gebied van glas kunnen leveren. Wij zetten glas nabij Groningen met veel plezier en wij zien iedere opdracht als een nieuwe creatieve uitdaging. Dankzij hun ervaring en hun vakkennis kunnen onze glaszetters iedere uitdaging tot een succesvol plan en project omzetten. Iedere uitdaging haalt het beste in hun kwaliteiten naar boven. Wij behandelen iedere glas opdracht als een uniek project, zoals dat hoort.

Klantgericht een persoonlijke benadering

Wij zullen daarom niet slechts uw glas zetten, maar wij bieden u een persoonlijke en klantvriendelijke service. Wij zijn erg trots dat wij inmiddels een goede relatie hebben opgebouwd met onze klanten in Groningen. Wij zien onze klanten niet slechts als onze opdrachtgevers maar als onze gelijken. Vandaar dat wij dolgraag met u samen werken. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent.

Is uw glas aan vervanging toe? Neem contact op

Wij houden dan ook direct en nauw contact gedurende het hele project. Zo weet u zeker dat wij gehoor geven aan uw wensen en gaan we misverstanden uit de weg. Het resultaat is een fijne werkomgeving voor iedereen en een eindresultaat waar iedereen tevreden over kan zijn. Vraag het maar aan onze andere klanten in Groningen. Wij hebben immers al vele mensen blij gemaakt met ons glas en wij zouden graag hetzelfde voor u doen. Wij bieden u het meest professionele glas in Groningen, dus als u op zoek bent naar een geschikte glaszetter, dan hoeft u niet verder te kijken.