Glasservice Groningen

Wij leveren verschillende diensten, wilt u meer weten over een bepaalde dienst?

SCHILDERWERKEN

Op zoek naar een schilder? Lees meer over onze schilderwerken en mogelijkheden.

Lees meer

HOUTROT REPARATIE

Last van houtrot? Of wilt u het preventief laten onderhouden? Lees meer over onze mogelijkheden.

Lees meer

GLASZETTEN

Heeft u een professionele glaszetter nodig? Lees meer over ons glasservice.

Lees meer

Glasservice in de omgeving Groningen

Bent u op zoek naar een professionele glasservice in Groningen? Dan hoeft u niet verder te kijken dan Van der Burch Schilderwerken. Niet alleen is dit één van de, zo niet de beste glasservice in de regio, het wordt u ook nog eens aangeboden door een bedrijf dat inmiddels een begrip in Groningen is geworden. Van der Burch Schilderwerken kenmerkt haar diensten door een focus op kwaliteit en door een uiterst klantgerichte werkwijze. Onze glasservice is helemaal op uw comfort ingericht en wij garanderen de hoge kwaliteit van ons werk. Van ons personeel tot het glas dat wij gebruiken tot het eindresultaat bij u thuis, alles is van de best leverbare kwaliteit.
Glasservice Groningen

Kwaliteit en klantgerichtheid

Wij zien iedere opdracht als een creatieve uitdaging voor onze glasservice. Wij zoeken altijd de oplossing die het beste past. Dit is niet altijd de goedkoopste oplossing, maar zeker niet altijd de duurste. Bovendien houdt u altijd een belangrijk aandeel in het proces en kunt u dus altijd zelf bepalen hoe het eindresultaat eruit komt te zien.

Een gerenommeerde glasservice uit Groningen

Wij hebben door de jaren heen een grote klantenkring opgebouwd in Groningen en al heel veel mensen tevreden gesteld met onze glasservice. Wij zijn pas tevreden als u dat bent en wij zijn dan ook erg trots dat we goede relaties hebben met veel van onze klanten in Groningen. Wij houden gedurende het hele proces een directe en persoonlijke verbinding met u. Zo voorkomen wij dat u later voor vervelende verassingen komt te staan of dat er misverstanden plaatsvinden. Daarom beschikken wij over een geschikte glasservice in Groningen voor iedere klant, dus ook voor u.

Van glasservice tot schildersbedrijf in Groningen

Bovendien bieden wij veel meer dan slechts een glasservice. Bij Van der Burch Schilderwerken kunt u uiteraard ook terecht voor al uw wensen op het gebied van schilderwerk en nevendiensten. Zo bieden wij bijvoorbeeld een dienst aan in latexspuiten en kunnen wij u helpen bij het aanbrengen van wandbekleding. Daarnaast hebben wij al talloze houtrot reparaties uitgevoerd in Groningen. In al deze diensten werken wij met ervaren en klantvriendelijk personeel en zorgen wij ervoor dat u in al uw wensen voorzien bent.  Van der Burch Schilderwerken biedt u een fantastische glasservice en nog veel meer. Voor een offerte aan de hand van een bezoek bij u thuis in Groningen, kijk op onze website. Dus als u op zoek bent naar een geschikte glasservice in Groningen hoeft u niet verder te zoeken.