Glaszetter Haren

Wij leveren verschillende diensten, wilt u meer weten over een bepaalde dienst?

SCHILDERWERKEN

Op zoek naar een schilder? Lees meer over onze schilderwerken en mogelijkheden.

Lees meer

HOUTROT REPARATIE

Last van houtrot? Of wilt u het preventief laten onderhouden? Lees meer over onze mogelijkheden.

Lees meer

GLASZETTEN

Heeft u een professionele glaszetter nodig? Lees meer over ons glasservice.

Lees meer

Uw glaszetter in de regio Haren

Bent u op zoek naar een vakkundige glaszetter in Haren? Dan bent u bij Van der Burch Schilderwerken aan het juiste adres. Wij zijn op de eerste plaats een schildersbedrijf, maar onze diensten zijn uiteenlopend en wij bieden diverse nevenactiviteiten aan buiten schilderwerk. Zo hebben wij al diverse houtrot reparaties verricht in Haren en weten wij als geen ander hoe we een wandbekleding moeten aanbrengen. Zelfs latexspuiten kunnen wij voor u regelen. Maar bovenal zijn wij actief als glaszetter. Maakt u zich dus geen zorgen, bij ons bent u aan het goede adres. Door onze geruime ervaring en ons professionele personeel weet u zeker dat u straks tevreden kunt zijn over ons werk als glaszetter. Wij staan in Haren en omgeving bekend om onze klantgerichte werkwijze en wij stellen kwaliteit centraal in alles wat wij doen.
Glaszetter Haren

Kwaliteit staat centraal

Wij zien iedere opdracht als een creatieve uitdaging. Dankzij jarenlange ervaring en een geruime vakkennis kunnen wij die uitdaging als glaszetter met beide handen grijpen en tot een succesvol einde brengen. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel bij het beantwoorden van deze uitdaging. Zo zullen wij altijd kiezen voor een oplossing waarbij de hoogste kwaliteit gegarandeerd kan worden. Dit is echter niet altijd de goedkoopste oplossing, maar zeker niet de duurste. Bovendien is het degene die u het vaakst tevreden zal stellen, vraag dat maar aan onze talloze klanten in Haren die wij als glaszetter hebben geholpen. Wij zijn niet voor niets zo’n geliefde glaszetter in Haren.

Wij betrekken u bij onze werkzaamheden

Van der Burch Schilderwerken beseft dat geen enkel project mogelijk is zonder de klant en wij behandelen u dan ook zoals dat hoort. Wij werken niet zozeer vóór u, als met u. Wij zijn pas tevreden, wanneer u dat bent. Gelukkig hebben wij al vele klanten in Haren en omstreken tevreden gemaakt. Dit doen wij door u te betrekken in het project.

Glaszetter nodig? Ontvang een offerte op maat

Wij doen een offerte op basis van een bezoek bij u aan huis en wij houden nauw en direct contact gedurende het hele proces. Zo zijn wij meer dan slechts een glaszetter en hebben wij goede relaties opgebouwd met vele van onze klanten in Haren. Wij werken als glaszetter altijd uiterst zorgvuldig en zorgen ervoor dat u niet voor vervelende verassingen komt te staan. Dus als u op zoek bent naar een professionele glaszetter in Haren dan hoeft u niet verder te zoeken. Van der Burch kan voorzien in al uw schilderwerk- gerelateerde wensen.