Schilder Groningen

Wij leveren verschillende diensten, wilt u meer weten over een bepaalde dienst?

SCHILDERWERKEN

Op zoek naar een schilder? Lees meer over onze schilderwerken en mogelijkheden.

Lees meer

HOUTROT REPARATIE

Last van houtrot? Of wilt u het preventief laten onderhouden? Lees meer over onze mogelijkheden.

Lees meer

GLASZETTEN

Heeft u een professionele glaszetter nodig? Lees meer over ons glasservice.

Lees meer

Schilder in Groningen die kwaliteit centraal stelt

Als u op zoek bent naar een professionele schilder in Groningen om bij u te komen schilderen, dan hoeft u niet verder te kijken. U bent bij Van der Burch Schilderwerken namelijk aan het juiste eind voor een ervaren schilder met een persoonlijk insteek. U vindt niet snel een schilder in de provincie Groningen die zoveel klanten zo tevreden heeft gesteld met zijn vakmanschap en klantvriendelijke werkwijze. Bij onze schilder staat kwaliteit centraal.
Schilder Groningen

Wij gaan graag de uitdaging in Groningen aan

Iedere opdracht in Gronigen ziet onze schilder als een uitdaging en wij gaan iedere uitdaging met veel plezier aan. Wij zoeken altijd een oplossing die een hoog niveau van kwaliteit garandeert. Dit is niet altijd de goedkoopste oplossing, maar wij kiezen zeker niet altijd voor de duurste optie. Bovendien speelt uw mening altijd een belangrijke rol, onze schilder Groningen denkt daarom graag met u mee.

Een persoonlijke en klantgerichte schilder

Bij Van der Burch Schilderwerken zien wij de klant namelijk als een cruciaal onderdeel van het project. Wij werken het liefste met u, en niet slechts voor u. Wij hebben talloze tevreden klanten in Groningen en wij zijn erg trots dat wij goede relaties hebben opgebouwd met onze klanten. Dat doet niet iedere schilder namelijk. Wij zijn uniek als schilder in Groningen omdat wij zo goed luisteren naar u als klant. Dit begint al bij de offerte die wij opmaken op basis van een bezoek aan huis. Wij vinden namelijk dat we dit pas echt goed kunnen inschatten als wij met u kennis hebben gemaakt en uw huis hebben bezichtigd. Ook houden wij nauw contact gedurende het hele project. Zo voorkomen wij misverstanden tussen klant en schilder, en garanderen we dat u tevreden kunt zijn over het eindresultaat van ons schilderwerk bij u thuis in Groningen.

Een schilder in Groningen inschakelen? Neem contact op

Maar wij zijn meer dan slechts een schilder in Groningen. Wij bieden namelijk ook diverse nevendiensten aan waar u gebruik van kunt maken. Zo doen wij aan latexspuiten en zijn wij bedreven in het aanbrengen van wandbekleding. Maar wij, als schilder in Groningen, kunnen ook houtrot reparaties uitvoeren en wij hebben al vele ramen gezet in Groningen. Onderschat de veelzijdigheid van ons bedrijf dus niet. Maar onze specialisatie ligt toch echt in schilderwerk en wij zijn voornamelijk actief in het noorden van Nederland. Dus woont u in Groningen en kunt u maar geen geschikte schilder vinden om de voorgevel, babykamer of welke andere ruimte dan ook te schilderen? Dan is Van der Burch Schilderwerken uw logische keuze wanneer u een schilder Groningen nodig heeft.