Schilder Haren

Wij leveren verschillende diensten, wilt u meer weten over een bepaalde dienst?

SCHILDERWERKEN

Op zoek naar een schilder? Lees meer over onze schilderwerken en mogelijkheden.

Lees meer

HOUTROT REPARATIE

Last van houtrot? Of wilt u het preventief laten onderhouden? Lees meer over onze mogelijkheden.

Lees meer

GLASZETTEN

Heeft u een professionele glaszetter nodig? Lees meer over ons glasservice.

Lees meer

Van der Burch Schilderwerken, uw schilder in Haren

Bent u op zoek naar een professionele schilder in Haren? Dan bent u bij Van der Burch Schilderwerken aan het juiste adres. Wij bieden al vele jaren een professionele en klantgerichte dienst aan op het gebied van schilderen en ook verscheidene nevendiensten. Wij hebben al vele tevreden klanten in Haren en wij zouden u graag tevreden stellen met onze diensten als schilder in Haren. Bij ons staat kwaliteit op nummer één, in alles wat wij doen. Van ons personeel tot het materiaal dat zij gebruiken en het eindproduct, het staat allemaal bol van de kwaliteit. Als schilder in Haren zien wij iedere opdracht als een creatieve uitdaging en wij gaan die uitdaging met plezier aan. Onze ervaring en vakkennis zorgen ervoor dat we als schilder in Haren ieder project tot een creatief en succesvol einde kunnen brengen.
schilder Haren

Bekijk onze schilder projecten in Haren en omgeving

Onze schilder in Haren altijd de manier en de oplossing die de beste kwaliteit garandeert. Dit is wellicht niet altijd de goedkoopste optie, maar al helemaal niet de duurste. Wel is het de manier om de hoge kwaliteit van ons werk te garanderen. Als u een voorbeeld wilt van deze kwaliteit, dan kunt u dit vinden op onze website. Hier staan foto’s van verschillende projecten die wij voltooid hebben als schilder.

Persoonlijk contact met uw schilder in Haren

Wij werken bij al die projecten nauw samen met u. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn en wij hebben al vele klanten in Haren tevreden gesteld. Gedurende het hele project houden wij direct en persoonlijk contact met u. Zo voorkomen wij misverstanden tussen klant en schilder en garanderen wij dat u niet voor vervelende verassingen komt te staan als wij eenmaal klaar zijn.

Van glaszetter tot schilder in Haren

Van der Burch Schilderwerken biedt u meer dan slechts dienst als schilder in Haren. Wij bieden u naast onze kernactiviteit als schilder ook diverse nevenactiviteiten aan. Zo hebben wij al vaak als glazenzetter gewerkt. Daarnaast zijn wij werkzaam op het gebied van latexspuiten en kunnen wij ook wandbekleding aanbrengen. Wij hebben ook al diverse houtrot reparaties uitgevoerd in Haren. Voor al deze diensten kunt u bij ons terecht. Maar onze specialiteit ligt toch wel in onze activiteit als schilder. Dus als uw voorgevel of babykamer geschilderd moet worden en u daar graag de hulp van een professional voor inschakelt, dan hoeft u niet verder te zoeken. Daarom is Van der Burch Schilderwerken ook uw schilder in Haren.