Schildersbedrijf Groningen

Wij leveren verschillende diensten, wilt u meer weten over een bepaalde dienst?

SCHILDERWERKEN

Op zoek naar een schilder? Lees meer over onze schilderwerken en mogelijkheden.

Lees meer

HOUTROT REPARATIE

Last van houtrot? Of wilt u het preventief laten onderhouden? Lees meer over onze mogelijkheden.

Lees meer

GLASZETTEN

Heeft u een professionele glaszetter nodig? Lees meer over ons glasservice.

Lees meer

Een schildersbedrijf in Groningen met een schat aan ervaring

Bent u op zoek naar professionele schildersbedrijven in Groningen? Dan bent u bij Van der Burch Schilderwerken aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren schildersbedrijf in Groningen met een focus op kwaliteit en een klantgerichte werkwijze. Wij leveren altijd vakmanschap en onze diensten staan bol van kwaliteit, van onze medewerkers tot het materiaal en het resultaat. Voor een aantal voorbeelden van projecten van ons schildersbedrijf in Gronignen kunt u terecht op onze website.
schildersbedrijf groningen

Een schildersbedrijf in Groningen voor uiteenlopende opdrachten

Ons schildersbedrijf Groningen heeft veel ervaring met zeer uiteenlopende opdrachten en weet dus raad met iedere wens die wij ontvangen. Wij zien iedere opdracht als een creatieve uitdaging, die wij met plezier aangaan en die ons aanspoort om het uiterste in onszelf naar boven te halen. Als professioneel schildersbedrijf behandelen ieder project in Groningen als een unieke taak, zoals het hoort.

Veel tevreden klanten in Groningen en omgeving

Wij zijn dan ook erg trots op de goede relaties die ons schildersbedrijf heeft opgebouwd met klanten in Groningen. Wij werken namelijk niet slechts vóór onze klanten, maar samen met ze. Daarom hanteren wij een zeer persoonlijk en nauw contact wat al vele klanten tevreden heeft gesteld. En wij zijn pas tevreden als u dat bent. Zo willen wij meer dan een schildersbedrijf zijn, en daadwerkelijk een betrouwbare partner zijn in uw spannende en unieke schildersproject. Wij doen een offerte op basis van een bezoek bij u thuis en gedurende het gehele project behouden wij nauw contact met u. Zo gaan we misverstanden uit de weg, kunnen wij gehoor geven aan al uw wensen, en zorgen we dat u ontzettend tevreden bent met het eindresultaat. Wij hebben, als schildersbedrijf in Groningen, al veel mensen gelukkig gemaakt met ons werk.

Een veelzijdig schildersbedrijf Groningen

Echter zijn wij meer dan een schildersbedrijf in Groningen. Wij bieden namelijk tal van nevendiensten aan naast onze kernactiviteiten als schildersbedrijf. Zo zijn wij ook actief als glaszetter en kunnen wij al uw ruiten voor u vervangen. Ook zijn wij getraind en ervaren in het aanbrengen van wandbekleding en kunnen wij latex voor u spuiten. Wij hebben zelfs verscheidene houtrot reparaties in de provincie uitgevoerd. U kunt dus wel stellen dat wij een zeer vakkundig schildersbedrijf zijn, dat u kan helpen met al uw schilderwerk gerelateerde wensen. Als u interesse heeft in onze diensten dan kunt u via de website contact opnemen en ons eens langs laten komen voor een offerte. U hoeft niet verder te zoeken naar een geschikt schildersbedrijf in Groningen.