Werkzaamheden

Wat kunnen wij allemaal?

Onze werkzaamheden bestaan uit:

  • Schilderwerk binnen en buiten
  • Houtrot reparatie
  • Latex spuiten plafonds & wanden
  • Wand afwerking
  • Glaszetten
  • Huis verkoopklaar maken

Schilderwerk binnen en buiten

Van der Burch Schilderwerken is een professioneel schildersbedrijf met een jarenlange staat van dienst. Gespecialiseerd in onderhoud en restauratie, wij weten hoe we uw eigendom moeten laten stralen en onderhouden. Onze schilders maken uw huis mooi en beschermt het tegen de elementen.

Ook voor uw binnen schilderwerk hebben wij de juiste oplossing, of het nu gaat om het schilderen van uw trappenhuis, kozijnen of muren. Goed schilderwerk, snel klaar en we laten geen rotzooi voor u achter.

Houtrot reparatie

Uiteraard is voorkomen door goed onderhoud beter dan genezen. Toch komt houtrot nog veel voor. Hoe slechter een huis is onderhouden, hoe groter de kans op houtrot.

Wij verwijderen al het rotte hout met een frees en vullen dit op met een professionele 2 componenten vulmiddel, soms is het nodig om een gedeelte te vervangen voor nieuw hout, als dit alles bewerkstelligd is dan wordt er pas geschilderd. Resultaat is: niet van nieuw te onderscheiden.

Latex spuiten plafonds & wanden

Het (airless) spuiten van latex/ muurverf geeft een heel mooi en glad resultaat. De latex of muurverf wordt zo egaal en gelijkmatig mogelijk aangebracht, waardoor er na de droging nagenoeg geen structuur zichtbaar is. Terwijl als je wanden en plafonds rolt met een roller deze altijd een structuur en rollerbanen na laat.

Het spuiten van wanden en plafonds heeft nog meer voordelen: Muren welke moeilijk te rollen zijn (bijvoorbeeld hele grote vlakken, of welke heel grof zijn qua structuur bv. spack of granol), kunnen door deze methode dus ideaal behandeld worden. Voor het spuiten van muren en plafond gebruiken wij het Airless systeem, zeker als de ruimtes leeg zijn en een beetje nevel geen bezwaar is. Tevens is dit systeem het meest geschikt voor grote opdrachten waar veel M2 gespoten dienen te worden. Voor ruimtes waar veel afgedekt moet worden en nevel niet gewenst is nemen we vaak het Easy spray systeem van Wagner.

Voordelen Airless Latex spuiten

  • Grote laagdikte = altijd dekkend
  • Veel druk = sneller spuiten
  • Groter spuitstraal = sneller werken

Prijzen vanaf 5,50 euro per m2. afhankelijk van de te gebruiken verfsoorten, kleur(en) en hoeveelheid m2.

Wandafwerking

Stucadoren, spuiten, schilderen, behangen, wij adviseren u.

De manier waarop muren binnen en buiten zijn afgewerkt bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van uw huis. Wij denken met u mee om een passende wandbekleding te vinden voor uw huis.

Glaszetten

Van der Burch Schilderwerken voorziet al uw ramen van het juiste glas. Wij zetten HR++ glas, verschillende soorten isolatie glas en enkele beglazing. Wij adviseren u wat voor uw pand de meest geschikte mogelijkheden zijn en brengen geheel vrijblijvend een offerte uit.

Huis verkoop klaar maken

Het verkopen van een woning is moeilijk maar niet onmogelijk geworden, wij kunnen veel voor u betekenen. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs en nemen de staat van onderhoud op. Onze ervaring is dat een fris en goed uitziend huis veel sneller verkoopt. Door kleine gebreken zoals vochtplekken, scheurtjes in stucwerk, klemmende deuren of ramen te verhelpen wordt door een relatief vaak kleine investering toch het maximale bereikt.