Schildersbedrijf Hoogezand

Wij leveren verschillende diensten, wilt u meer weten over een bepaalde dienst?

SCHILDERWERKEN

Op zoek naar een schilder? Lees meer over onze schilderwerken en mogelijkheden.

Lees meer

HOUTROT REPARATIE

Last van houtrot? Of wilt u het preventief laten onderhouden? Lees meer over onze mogelijkheden.

Lees meer

GLASZETTEN

Heeft u een professionele glaszetter nodig? Lees meer over ons glasservice.

Lees meer

Een schildersbedrijf in Hoogezand waar vakmanschap centraal staat

Zoekt u een professioneel schildersbedrijf in Hoogezand om divers schilderwerk bij u thuis te verrichten? Dan bent u bij Van der Burch Schilderwerken aan het juiste adres. Ons schildersbedrijf in Hoogezand staat bekend om vakmanschap, kwaliteit en een klantvriendelijke werkwijze. Onze schilders zijn ervaren en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken zodat zij iedere opdracht vakkundig kunnen aanpakken. Wij zien iedere opdracht als een creatieve uitdaging en ons schildersbedrijf weet uit iedere uitdaging energie en creativiteit te putten.
Schildersbedrijf Hoogezand

Bekijk onze werkzaamheden als Schildersbedrijf in Hoogezand

Op onze website kunt u een aantal voorbeelden bekijken van onze werkzaamheden in Hoogezand die het gevolg zijn van deze energie en creativiteit. Wij lossen iedere uitdaging op met de meest passende optie. Dit is wellicht niet altijd de goedkoopste, maar zeker niet de duurste oplossing en in ieder geval degene die de hoogste kwaliteit garandeert.

Persoonlijk en direct contact met ons schildersbedrijf in Hoogezand

Wij werken graag erg nauw samen met onze klanten. Wij hebben talloze klanten tevreden gesteld in Hoogezand en dat is maar goed ook, want als u niet tevreden bent, zijn wij ook niet tevreden. Wij werken niet vóór de klant, maar met de klant. Op die manier heeft ons schildersbedrijf door de jaren heen een goede relatie opgedaan met veel van onze klanten in Hoogezand en wij zouden graag dezelfde service aan u willen bieden. Dat begint al bij de offerte die wij doen op basis van een bezoek bij u aan huis. Daarna houden wij nauw en direct contact met u gedurende het hele proces om vervelende verassingen te voorkomen. Wij zorgen ervoor dat er geen misverstanden ontstaan en dat u altijd tevreden kunt zijn met het werk dat ons schildersbedrijf levert. Niet voor niets zijn wij zo’n geliefd schildersbedrijf in Hoogezand.

Van glaszetter tot schildersbedrijf in Hoogezand

Van der Burch Schilderwerken is echter meer dan slechts een schildersbedrijf in Hoogezand. Naast onze kernactiviteiten als schildersbedrijf, bieden wij namelijk ook diverse andere diensten aan. Zo zijn wij al lang actief als glazenzetter in de regio. Ook zijn wij getraind in het aanbrengen van wandbekleding en kunnen wij voor u latexspuiten. Tot slot hebben wij al vele houtrot reparaties verzorgd in Hoogezand en omgeving. U kunt dus contact met ons opnemen voor zeer uiteenlopende activiteiten. Maar op de eerste plaats zijn wij nog altijd een schildersbedrijf. Dus als u op zoek bent naar een professional om uw babykamer, voorgevel of keuken te schilderen, dan bent u bij Van der Burch Schilderwerken aan het juiste adres. Kijk op de website voor onze contactinformatie.