skip to Main Content

Over Ons

Over ons

Van der Burch Schilderwerken is een gerenommeerd schildersbedrijf uit Groningen. Wij hebben een frisse en creatieve blik op de diverse werkzaamheden die tot het schildersvak behoren.

Opzoek naar vakkundige schilders, glaszetters, behangers, en of een bedrijf die uw woning kan voorzien van een prachtige nieuwe gietvloer? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

Waarom kiezen voor Van der Burch Schilderwerken

Vele schildersbedrijven gaan voor een lage prijs, hoge kwaliteit en een goede service. Wij bieden dat én meer. Wij zijn trots op onze klanten en vinden het belangrijk om een goede relatie op te bouwen en te continueren. Wij doen de projecten niet alleen vóór, maar juist met de klant.

Klantvriendelijkheid en snelle service

Met onze passie voor het schilderwerk en aanverwante werkzaamheden besteden wij onze volledige aandacht aan onze projecten en werken deze ook zorgvuldig af. Zolang u niet tevreden bent, zijn wij ook niet tevreden. Bij Van der Burch Schilderwerken houden wij van duidelijke en snelle service. Om misverstanden uit de weg te gaan betrekken wij u dan ook nauwsluitend bij het gehele werkproces van uw opdracht.

Kwaliteit voor aantrekkelijke tarieven

Wij van Van der Burch Schilderwerken staan klaar voor elke creatieve uitdaging en brengen het uiterste van onze kwaliteiten naar boven. Wij zijn er niet op uit om de duurste oplossing aan te bieden, maar de best passende oplossing met hoog kwaliteitsniveau.

INFORMATIE AANVRAGEN

  VRAAG NU UW OFFERTE AAN

   Back To Top
   Bellen
   Mailen
   Whatsapp
   Offerte