skip to Main Content

houtrot

Van der Burch Schilderwerken verwijdert al uw houtrot

Heeft u last van houtrot en wilt u dat zo snel mogelijk laten verwijderen? Neem dan snel contact op met Van der Burch Schilderwerken. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we houtrot effectief moet bestrijden en verwijderen. Lees gauw verder hoe we uw houtrot verwijderen en alles er weer uit laten zien als nieuw.

Houtrot verwijderen: we maken alles weer als nieuw

Hoe goed u uw kozijnen ook onderhoudt, houtrot komt veel voor en kan er gewoon bij insluipen. Houtrot kan dan nare gevolgen hebben voor uw kozijnen en meer. Als specialist in onderhoud, verwijderen wij houtrot met precisie en vakbekwaamheid. We verwijderen het houtrot met een frees en vullen het op met speciaal vulmiddel. Het is soms nodig om het complete houtwerk te vervangen. Wat er dan ook voor nodig is: uw houten oppervlak ziet er uiteindelijk weer uit als nieuw.

Van der Burch Schilderwerken denkt met u mee

Naast het verwijderen van houtrot staan we voor nog veel meer diensten voor u klaar. Wat u dan ook van ons nodig heeft, wij leveren kwaliteit van begin tot eind en laten u nooit met de rommel achter. We laten uw huis weer stralen met de volgende expertises:

 • Glasservice
 • Houtrot reparatie
 • Latex spuiten
 • Muurverf spuiten
 • Renovlies aanbrengen

Bij alles wat we voor u doen, betrekken we u altijd bij het proces zodat u zeker weet dat alles gebeurt zoals u wilt dat het gebeurt.

De voordelen van onze diensten

Met onze diensten, van het verwijderen van houtrot tot schilderwerk, laten we uw huis stralen als nooit tevoren. We maken van tevoren altijd een inschatting van de hoeveelheid werk en de daarbij komende kosten. Zo komt u bij ons nooit voor onaangename verrassingen te staan. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van de volgende voordelen:

 • We hebben het keurmerk Betere Schilder
 • Goede garantievoorwaarden
 • Uitmuntende kwaliteit

Neem contact op om houtrot te laten verwijderen

Heeft u last van houtrot? Laat het verwijderen ervan dan over aan Van der Burgh Schilderwerken. Dan weet u zeker dat alles goed gebeurt voor een eerlijke prijs. We staan ook voor u klaar voor schilderwerk, renovlies aanbrengen, latex spuiten en isolatieglas. U kunt ons telefonisch bereiken via 06-27432004. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op de website invullen. We staan voor u klaar!

INFORMATIE AANVRAGEN

  VRAAG NU UW OFFERTE AAN

   Back To Top
   Bellen
   Mailen
   Whatsapp
   Offerte