skip to Main Content

Van der Burch Shilderwerken: glasservice

Van der Burch Schilderwerken is uw glaszetter

Van der Burch Schilderwerken doet als glaszetter alles voor u op het gebied van glas en glasservice. We voorzien met de uiterste vakbekwaamheid uw kozijnen van het juiste glas passend bij uw ruimte, pand en uw persoonlijke wensen. Zo bent u met een glaszetter van ons altijd verzekerd van glasservice van het hoogste niveau. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het belang van goede glasservice

Van der Burch Schilderwerken zorgt voor het juiste glas in huis. Of u nu een oud pand heeft of een nieuwe en moderne: voor onze glaszetter is niks te gek. Het juiste glas in huis is belangrijk voor zowel veiligheid, sfeer, licht als ventilatie. Of u nu voor enkel glas gaat of isolatieglas: onze glasservice doet het voor u.

Onze glasservice denkt met u mee

Als glaszetter denkt Van der Burch Schilderwerken niet alleen vóór u maar mét u. Onze passie voor glasservice en andere vele diensten die we bieden, zorgt ervoor dat we elke klus voor u zorgvuldig afwerken in samenspraak met uw wensen. En dat geldt niet alleen voor isolatieglas en ander glaswerk. We staan ook voor u klaar voor:

 • Binnen- en buitenschilderwerk
 • Houtrot reparatie
 • Latex spuiten
 • Muurverf spuiten
 • Renovlies aanbrengen

We betrekken u dan ook graag nauw bij het proces zodat u weet dat alles naar tevredenheid gebeurt. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

De voordelen van glas door onze glasservice

Met onze glaszetter bent u verzekerd van glas dat bij u en uw pand past. U hoeft er dus niet bang voor te zijn dat u per definitie duur uit bent. We gaan voor gepast glas, niet zozeer duur glas. Bij ons bent u verzekerd van de volgende voordelen:

 • We hebben het keurmerk Betere Schilder
 • Goede garantievoorwaarden
 • Uitmuntende kwaliteit

Neem contact op met onze glasservice

Zoekt u een uitstekende glaszetter die uw wensen op de eerste plek zet? Neem dan contact op met de glasservice van Van der Burch Schilderwerken. We doen alles voor u op het gebied van glas, renovlies aanbrengen, latex spuiten, muurverf spuiten, isolatieglas, houtrot reparatie en meer. U bereikt ons telefonisch via 06-27432004. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op de website invullen. We helpen u graag verder.

INFORMATIE AANVRAGEN

  VRAAG NU UW OFFERTE AAN

   Back To Top
   Bellen
   Mailen
   Whatsapp
   Offerte