skip to Main Content

Schildersbedrijf Groningen

Van der Burch Schilderwerken is uw schilder in Groningen

Zoekt u een schildersbedrijf om het exterieur van uw huis in Groningen te beschermen tegen de elementen? Is het tijd voor een schilder die het interieur van uw huis voorziet van een nieuw kleurtje? Dan bent u op zoek naar het top schilderwerk van Van der Burch Schilderwerken! Als schildersbedrijf laten we uw huis in Groningen stralen en zorgen we ervoor dat deze beschermd is tegen extreme weersomstandigheden, vocht en andere invloeden van buitenaf. En dat is niet alles: bij ons bent u verzekerd van een schilder met het keurmerk Betere Schilder én goede garantievoorwaarden. Als klap op de vuurpijl kunnen we naast schilderwerk ook veel andere dingen voor u betekenen. Onderstaand leest u er meer over.

Van der Burch Schilderwerken | Buitenschilderwerk

Met Van der Burch Schilderwerken als schilder rekent u in Groningen altijd op top kwaliteit buitenschilderwerk. Buitenschilderwerk is ten eerste bedoeld ter bescherming van uw huis. Goed buitenschilderwerk beschermt uw huis tegen weersomstandigheden en vocht en nog veel meer. Ten tweede zorgt het juiste buitenschilderwerk er ook voor dat uw huis straalt en een mooi visitekaartje is naar de buitenwereld toe. Ons schildersbedrijf zorgt ervoor dat uw huis beschermd is en eruit ziet om door een ringetje te halen.

Van der Burch Schilderwerken | Binnenschilderwerk

Ons schildersbedrijf doet daarnaast ook al uw binnenschilderwerk. Met binnenschilderwerk wordt uw huis in Groningen verfraaid en mooi gemaakt in de stijl die bij u past. De juiste kleuren en texturen zoals u die wilt hebben, zijn hiervoor natuurlijk essentieel. We doen als schilder dan ook met veel plezier en vakbekwaamheid uw:

 • Trappenhuis
 • Muren
 • Plafonds
 • Kozijnen
 • Deurposten

Divers schildersbedrijf: Houtrot verwijderen

Het klinkt misschien raar: een schildersbedrijf dat naast schilderen ook nevendiensten biedt zoals houtrot verwijderen. Maar hoe fijn is het als u in Groningen niet voor elk wissewasje een ander bedrijf in hoeft te schakelen? Daarom kunt u bij ons schildersbedrijf voor diverse diensten terecht, zoals het verwijderen van houtrot. Als het op houtrot aankomt, is voorkomen beter dan genezen. Het is dan ook raadzaam om uw huis regelmatig te controleren op houtrot. Heeft u houtrot ontdekt? Twijfel dan niet en schakel Van der Burch Schilderwerken in. We verwijderen het houtrot met een frees en vullen dit op met een speciale tweecomponenten vulling. Mocht het nodig zijn om het gehele houtwerk te vervangen, dan is dat ook geen probleem voor ons. Binnen no-time ziet uw houten oppervlak er weer uit als nieuw. Dus of u nu een schilder nodig heeft of houtrot wilt laten verwijderen: Van der Burch Schilderwerken doet het gewoon voor u in Groningen!

Een schildersbedrijf inclusief glasservice

Naast schilder en houtrotreparateur, zijn we ook een professionele glaszetter. U kunt bij ons schildersbedrijf terecht voor diverse soorten glas helemaal op maat voor uw woning in Groningen. Onze glasservice begrijpt maar al te goed dat zoveel diverse huizen zoveel verschillende glassoorten hebben die erbij passen. Groningen is een mooie en veelzijdige stad met veel verschillende panden. Onze glasservice denkt dan ook altijd met u mee over wat de beste optie is voor u. Of u nu enkel glas wilt, isolatieglas of HR++ glas: we leveren en plaatsen het vakkundig en precies. Zo is uw huis in Groningen altijd goed geïsoleerd en beveiligd. Dus ook voor glas op maat komt u naar deze schilder.

De voordelen van ons schildersbedrijf

Met een schilder die veel nevendiensten biedt, haalt u veel voordelen in huis bij u in Groningen. De professionals van ons schildersbedrijf zijn allemaal goed opgeleid en gediplomeerd in hun persoonlijke vakgebied. Of ze nu gespecialiseerd zijn in het verwijderen van houtrot, binnenschilderwerk, buitenschilderwerk of glaszetten. Onze professionals leveren altijd maatwerk naar uw wens. Ze denken met u mee over wat het beste is voor bij u thuis in Groningen. Daarnaast kunnen ze problemen die eventueel aan het licht komen direct voor u oplossen. Wordt er bijvoorbeeld houtrot ontdekt bij het plaatsen van glas? Dan kan dat eenvoudig worden opgelost door een collega. Dat is natuurlijk wel zo efficiënt en kostenbesparend. U hoeft dan namelijk geen ander bedrijf in te huren, maar hebt voor alles één adres. We hebben dan ook niet voor niks het keurmerk Betere Schilder! In Groningen bent u met ons schildersbedrijf verzekerd van de volgende voordelen:

 • Het keurmerk Betere Schilder
 • Goede garantievoorwaarden
 • Uitmuntende kwaliteit glas

Contact met Van der Burch Schilderwerken

Door ons als schilder in te huren in Groningen, weet u zeker dat uw huis van buiten goed beschermd is met buitenschilderwerk en goed glas. Ook weet u dat u binnen het mooiste schilderwerk naar wens krijgt. Of u nu glas wilt laten zetten, houtrot wilt laten verwijderen of schilderwerk wilt: Van der Burch Schilderwerken doet het allemaal voor u in Groningen. Daarnaast bent u zeker van een gekeurd schildersbedrijf, goede garantievoorwaarden en vakmanschap op maat voor een eerlijke prijs. Meer weten? U bereikt ons telefonisch via 06 – 27432004. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op de website invullen. We helpen u graag verder.

INFORMATIE AANVRAGEN

  VRAAG NU UW OFFERTE AAN

   Back To Top
   Bellen
   Mailen
   Whatsapp
   Offerte