skip to Main Content

Schildersbedrijf Haren

Van der burch Schilderwerken | Divers schildersbedrijf

Of u het exterieur van uw woning in Haren nu wilt voorzien van een beschermende verflaag, of wanneer u uw interieur wilt laten schilderen in de kleuren naar uw wens: Van der Burch Schilderwerken doet het voor u met precisie en vakmanschap. We zorgen er als schilder voor dat uw woning straalt en beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Met het Keurmerk Betere Schilder op zak rekent u bij ons op goede garantievoorwaarden en weet u dat uw woning bij ons schildersbedrijf in goede handen is. En dat geldt niet alleen voor schilderwerk, we doen in Haren namelijk nog veel meer voor uw woning. Wat allemaal precies? Lees snel verder om erachter te komen.

Van der Burch Schilderwerken | Buitenschilderwerk

Bij Van der Burch Schilderwerken bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit buitenschilderwerk. Als schilder zorgen we ervoor dat uw woning in Haren beschermd is tegen de elementen. Slecht weer zoals regen, storm, onweer, hagel, sneeuw en andere oorzaken van vocht kunnen uw woning in de loop der tijd namelijk ernstig beschadigen. Ook zorgen we er als schildersbedrijf op deze manier voor dat uw woning straalt voor de buitenwereld. Met buitenschilderwerk van ons schildersbedrijf is uw woning beschermd en weer helemaal als nieuw.

Van der Burch Schilderwerken | Binnenschilderwerk

U bent bij ons schildersbedrijf ook verzekerd van op en top binnenschilderwerk. Als schilder zorgen we ervoor dat uw woning in Haren helemaal in de kleuren en texturen is zoals u die wilt hebben. Zo maken we van uw huis ook een echt thuis, en wie wil dat nou niet? We staan klaar voor het schilderen van uw:

 • Trappenhuis
 • Muren
 • Plafonds
 • Kozijnen
 • Deurposten

Divers schildersbedrijf: houtrot reparatie

U verwacht het misschien niet van een schildersbedrijf, maar naast schilder zijn we nog veel meer! Want hoe prettig is het wel niet als u niet voor elke klus in huis een ander bedrijf hoeft in te schakelen? Dat comfort bieden we u in Haren door als schildersbedrijf verschillende diensten aan te bieden. Zo repareren we onder andere houtrot aan huis. Houtrot treedt vaak op bij raamkozijnen van oudere huizen. Het is dan ook aan te raden uw kozijnen en andere houtoppervlaktes buiten, met regelmaat te controleren op houtrot. Heeft u houtrot geconstateerd? Schakel Van der Burgh Schilderwerken dan direct in. We verwijderen het houtrot met een frees en een speciale tweecomponenten vulling. Als het nodig is om het houten oppervlak in zijn geheel te vervangen, dan doen we dat natuurlijk ook. Uw houten oppervlak ziet er weer snel uit als nieuw. Dus of u nu een schilder nodig heeft of een houtrotreparateur, dit schildersbedrijf doet het allemaal voor u in Haren.

Een schildersbedrijf met glasservice in Haren

Naast dat we in Haren uw schilder zijn en uw houtrotreparateur, zijn we ook uw glasservice. We plaatsen in uw woning diverse soorten glas op maat en helemaal in lijn met uw wensen. We weten dat verschillende huizen geschikt zijn voor verschillende glassoorten. Dus of u nu een oudere woning heeft waar enkel glas beter tot zijn recht komt, of wanneer u een woning heeft waarbij het hoog tijd wordt voor goed isolatieglas of HR++ glas: de glasservice van ons schildersbedrijf regelt het voor. Onze mensen denken altijd met u mee over wat het beste is voor uw woning. Zo bent u er zeker van dat de juiste beslissing wordt genomen voor uw woning. Zo is uw woning in Haren straks voorzien van glas naar uw wens voor een eerlijke prijs.

De voordelen van ons schildersbedrijf

Een schildersbedrijf dat veel verschillende diensten aanbiedt, geeft natuurlijk ook veel voordelen. Onze mensen zijn stuk voor stuk goed opgeleide vakmensen. Of u het nu heeft over ons als schilder, houtrotreparateur of glasservice: onze vakmensen leveren professionele kwaliteit naar uw wens voor een eerlijke prijs. Ze denken daarbij ook altijd met u mee over wat uw woning eventueel nodig heeft. Wordt er houtrot ontdekt bij het plaatsen van glas? Dan hoeft u niet een ander bedrijf erbij in te huren omdat wij dat direct voor u kunnen oplossen. Is dat geen prettig idee? Het is dan ook niet voor niks dat we het keurmerk Betere Schilder met trots hebben mogen verdienen. U bent in Haren met ons schildersbedrijf dan ook zeker van deze voordelen:

 • Het keurmerk Betere Schilder
 • Goede garantievoorwaarden
 • Uitmuntende kwaliteit schilderwerk en andere diensten

Contact met Van der Burch Schilderwerken

Met ons als schilder in Haren bent u zeker van een woning die met goed buitenschilderwerk is beschermd. Ook bent u zeker van een vakkundige verwijdering van eventueel houtrot en glas op maat en naar wens. Schilderwerk, glas en houtrotreparatie: u krijgt het in Haren allemaal voor een eerlijke prijs bij ons schildersbedrijf! U bereikt ons telefonisch via 06 – 27432004. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op de
website invullen. We helpen u graag verder.

INFORMATIE AANVRAGEN

  VRAAG NU UW OFFERTE AAN

   Back To Top
   Bellen
   Mailen
   Whatsapp
   Offerte