skip to Main Content

Schildersbedrijf Glimmen

Erkend schildersbedrijf voor u in Glimmen

Het erkende en gekeurde schildersbedrijf Van der Burch Schilderwerken verzorgt als schilder al uw binnen- en buitenschilderwerk in Glimmen. Daarnaast zijn we ook actief in renovlies aanbrengen, latex spuiten, isolatieglas en houtrot reparatie. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden met ons als schilder of lees verder wat we allemaal kunnen doen voor u in Glimmen.

Schilderwerk voor binnen en buiten

Zowel schilderwerk voor de binnen- als de buitenkant van uw huis is heel belangrijk. Buitenschilderwerk zorgt ervoor dat uw huis in Glimmen beschermd blijft tegen schadelijke omstandigheden zoals vocht en slecht weer. Binnenschilderwerk is belangrijk om uw huis van de kleuren en texturen te voorzien zoals u die nodig heeft om u ook echt thuis te voelen in uw eigen huis. Want wie wil dat nou niet? Van der Burch staat als schilder voor u in de startblokken om uw huis in Glimmen te beschermen en te verfraaien. Weet u niet zeker wat uw huis nodig heeft? Geen probleem! We denken als schildersbedrijf graag met u in plaats van voor u. U weet met ons dan ook zeker dat uw huis in Glimmen met ons als schilder, het schilderwerk krijgt dat het nodig heeft.

Meer dan alleen een schilder in Glimmen

We zijn dan misschien een schildersbedrijf, maar we zijn ook meer dan dat. In Glimmen raadpleegt u ons ook voor:

 • Glasservice
 • Houtrot reparatie
 • Latex spuiten
 • Muurverf spuiten
 • Renovlies aanbrengen

Bij elke dienst denken we met u mee over wat we voor uw huis in Glimmen het beste kunnen doen. Zo krijgt u altijd maatwerk bij ons als schildersbedrijf en meer.

Voordelen van ons erkende schildersbedrijf

Wat het dan ook is dat uw huis in Glimmen nodig heeft, bij ons krijgt u gegarandeerd een veilig, beschermd en sfeervol huis waar u nog lang van kunt genieten. We verwijderen houtrot, schilderen uw muren, plafonds e.d., plaatsen nieuw glas en nog veel meer. Met ons rekent u in Glimmen op de volgende fijne voordelen:

 • Ons schildersbedrijf heeft het keurmerk Betere Schilder
 • Goede garantievoorwaarden
 • Uitmuntende kwaliteit

Contact met Van der Burch Schilderwerken

Moet uw huis in Glimmen onder handen genomen worden door een professionele schilder? Heeft uw huis één van onze andere professionele diensten nodig? Neem dan contact op met ons gerenommeerde schildersbedrijf. U bereikt ons telefonisch via 06 – 27432004. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op de website invullen. Onze professionals staan voor u klaar.

INFORMATIE AANVRAGEN

  VRAAG NU UW OFFERTE AAN

   Back To Top
   Bellen
   Mailen
   Whatsapp
   Offerte