skip to Main Content

Glas Gieten

Van der Burch Schilderwerken doet alles qua glas

Heeft uw huis in Gieten nieuw glas nodig? Dan bent u bij Van der Burch Schilderwerken aan het juiste adres. We regelen verschillende soorten glas voor uw huis, helemaal in lijn met uw wens en wat het beste bij uw huis in Gieten past. Of u nu gaat voor enkel glas, HR++ glas of een van de vele soorten isolatieglas: Van der Burch plaatst het met precisie en professionaliteit. Informeer gerust naar de mogelijkheden of lees verder wat we nog meer doen.

Uw glaszetter in Gieten

Voor glas van een ervaren en met een keurmerk erkend bedrijf, kiest u voor glas van Van der Burch Schilderwerken. Naast schilder- en reparatiewerk aan uw huis in Gieten leveren en plaatsen we ook topkwaliteit glas. Glas moet passen bij een woning of pand om voor de juiste sfeer, ventilatie, isolatie en veiligheid te zorgen. We denken dan ook in elke situatie met u mee over welke soort glas het meest geschikt is voor uw huis en wensen. Zo beloven we in elke situatie glas op maat

Meer dan enkel en alleen glas

Naast dat we met alle plezier met u meedenken over welk glas het beste is voor uw huis, leveren we ook andere diensten in Gieten. Naast glaszetten doen we in Gieten ook:

 • Binnen- en buitenschilderwerk
 • Houtrot reparatie
 • Latex spuiten
 • Muurverf spuiten
 • Renovlies aanbrengen

Welke dienst we u dan ook kunnen leveren, overal is maatwerk gegarandeerd.

De voordelen van ons glas

Met ons als glaszetter in uw huis in Gieten, weet u altijd zeker dat u glas krijgt dat past bij uw huis. We gaan dan ook niet zozeer voor ‘duur’ glas maar voor het juiste glas voor de juiste prijs. U bent bij Van der Burch Schilderwerken verzekerd van de volgende voordelen:

 • Het keurmerk Betere Schilder
 • Goede garantievoorwaarden
 • Uitmuntende kwaliteit glas

Contact met Van der Burch Schilderwerken

Wilt u een professionele glaszetter die uw huis van het juiste glas kan voorzien? Neem dan contact op met Van der Burch Schilderwerken. Wel leveren en zetten diverse soorten glas in uw huis in Gieten. U kunt ook bij ons terecht voor renovlies aanbrengen, latex spuiten, muurverf spuiten, houtrot reparatie en meer.U bereikt ons telefonisch via 06 – 27432004. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op de website invullen. We helpen u graag verder.

INFORMATIE AANVRAGEN

  VRAAG NU UW OFFERTE AAN

   Back To Top
   Bellen
   Mailen
   Whatsapp
   Offerte