skip to Main Content

Glas Haren

Alles qua glas en isolatie in Haren

In Haren voorziet Van der Burch al uw ramen van het gewenste glas. Als glaszetter denken en kijken we altijd met u mee wat de beste mogelijkheden zijn voor glas in uw huis in Haren. Of u nu enkel glas wilt, isolatieglas of HR++ glas. Van der Burch analyseert en adviseert u over de mogelijkheden en stelt een vrijblijvende offerte voor u op.

Uitstekende glaszetter in Haren

Voor een uitstekende glaszetter in Haren neemt u contact op met Van der Burch Schilderwerken. Naast schildersbedrijf doen we ook alles op het gebied van glas voor u met de grootste bekwaamheid. Het geschikte glas in uw huis is belangrijk voor zowel veiligheid, vochtbestendigheid, isolatie en ventilatie. Of u nu voor dubbel glas, isolatieglas of enkel glas gaat: we plaatsen alles voor u als professionele glaszetter.

Onze glaszetter denkt met u mee

Als glaszetter denkt Van den Burch Schilderwerken altijd met u mee in Haren. Onze liefde voor glasservice en andere diensten die we bieden, zorgt ervoor dat we elke klus voor u zorgvuldig afwerken in samenspraak met uw voorkeuren. Naast werken met glas leveren we ook met alle plezier de volgende diensten voor u:

 • Binnen- en buitenschilderwerk
 • Houtrot reparatie
 • Latex spuiten
 • Muurverf spuiten
 • Renovlies aanbrengen

Omdat we u altijd bij het werkproces betrekken, weet u altijd waar u aan toe bent en dat alles gebeurt zoals u dat wil zien: maatwerk beloofd.

De voordelen met ons als glaszetter

Schakel ons in om uw huis in Haren te verzorgen op het gebied van glas, en u weet zeker dat u het glas krijgt dat bij uw huis past. Bij ons krijgt u glas dat past en niet zozeer glas dat veel kost. Daarnaast krijgt u bij ons de volgende voordelen:

 • We hebben het keurmerk Betere Schilder
 • Goede garantievoorwaarden
 • Uitmuntende kwaliteit glas

Contact met Van der Burch Schilderwerken

Zoekt u een professionele glaszetter die uw huis in Haren van gepast glas kan voorzien? Neem dan contact op met Van der Burch Schilderwerken. In Haren zijn we dé glaszetter voor u! U kunt ook bij ons terecht voor renovlies, latex spuiten, muurverf spuiten, houtrot reparatie en meer.U bereikt ons telefonisch via 06 – 27432004. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op de website invullen. We helpen u graag verder.

INFORMATIE AANVRAGEN

  VRAAG NU UW OFFERTE AAN

   Back To Top
   Bellen
   Mailen
   Whatsapp
   Offerte