skip to Main Content

Glas Harkstede

Van der Burch Schilderwerken plaatst glas

Hoe fijn is het als een schildersbedrijf thuis is van meerdere andere diensten zoals glasservice? Heel fijn, en Van der Burch Schilderwerken is dan ook dé glaszetter voor u in Harkstede. Of u nu enkel glas wil laten plaatsen, isolatieglas of HR++ glas, wij doen het voor u en luisteren daarbij altijd naar uw specifieke wensen. Ons werk zit er pas op als u tevreden bent. Lees snel verder wat we nog meer doen aan diensten in Harkstede.

Glasservice met een luisterend oor

Welk type glas het beste is voor uw woning in Harkstede, verschilt per soort huis en op welke plek het glas moet komen. Glas moet passen bij een woning of pand om voor de juiste sfeer, ventilatie, isolatie en veiligheid te zorgen. Maar het belangrijkste is natuurlijk uw persoonlijke wens. Daarom denkt Van der Burch niet voor u maar met u. Zo komen we samen altijd tot de juiste invulling. Zo krijgt u in Harkstede bij ons altijd enkel glas, dubbel glas of HR++ glas op maat voor een eerlijke prijs.

Glasservice en andere klussen

Naast het zetten van glas en het schilderen van uw huis in Harkstede, voeren we ook diverse andere klussen voor u uit. We zijn namelijk professionals in:

 • Binnen- en buitenschilderwerk
 • Houtrot reparatie
 • Latex spuiten
 • Muurverf spuiten
 • Renovlies aanbrengen

Welke dienst we u dan ook kunnen leveren, overal is maatwerk gegarandeerd.

De voordelen met ons als glasservice

Kies voor ons in als glasservice voor uw huis in Harkstede en u krijgt glas op maat, dat past bij uw huis en voor een eerlijke prijs. Want glas op maat hoeft zeker niet duur te zijn! Zomaar duur glas aansmeren aan iemand, doen we niet aan. Bij ons geniet u dan ook van de volgende voordelen:

 • Het keurmerk Betere Schilder
 • Goede garantievoorwaarden
 • Uitmuntende kwaliteit glas

Contact met Van der Burch Schilderwerken

Moet uw huis in Harkstede worden voorzien van nieuw glas? Wilt u daarvoor een gekeurde veelkunner voor inhuren? Dan zijn wij het bedrijf voor u! We staan klaar voor u als schilder, glasservice, houtrot reparateur en nog veel meer! Met ons keurmerk, goede garantievoorwaarden en topkwaliteit glas, is tevredenheid gegarandeerd! Bereik ons telefonisch via 06 – 27432004. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op de website invullen. We helpen u graag verder in Harkstede.

INFORMATIE AANVRAGEN

  VRAAG NU UW OFFERTE AAN

   Back To Top
   Bellen
   Mailen
   Whatsapp
   Offerte